Агентът на Филип Кръстев - Николай Жейнов, коментира ситуацията около полузащитника. Кръстев се подвизава като преотстъпен в Левски. Не е ясно обаче за кой тим ще играе Филип през следващата кампания. Мениджърът споделя, че има сериозен интерес към клиента му, но приоритет за Кръстев е оставането му при "сините".

"Футболните специалисти оценяват, че последните шест месеца Филип направи наистина голям фурор. Първото, което е, че той намери място, където пасна, клубът повярва в неговите възможности. Израстването му наистина е много голямо. Това се доказва и от статистическите му показатели. Гледахме данните на няколко фирми, които дават пълна картина за класата на всеки футболист и се оказва, че Филип е на трето или четвърто място в Европа по показатели в неговата възраст и на този пост", каза Жейнов пред БЛИЦ.

"Желанието ни е да остане в Левски към момента, но не всичко зависи от нас. Надявам се в следващите няколко седмици да имаме развитие. Т.е. Манчестър Сити да решат и да намерим общи точки и той да продължи развитието си тук. Не бих желал да коментирам, но не липсва интерес. В момента имаме договор с "Манчестър Сити Груп". Казали сме нашето желание. Благодарим на всички клубове, които се интересуват от него, но приоритет в момента ни е Левски.

Да, от Ботев (Пловдив) изявиха желание. Има и други клубове, които се интересуват от него, но наистина желанието ни към момента е да остане в Левски", споделя Жейнов.

"Филип е един добре възпитан млад мъж, макар и в младежка възраст. Той е достатъчно възпитано и културно дете. Никога не се е главозамайвал. Даваме му най-правилните съвети - както родителите му, така и аз и целият ми екип", добави футболният агент.

Левски може да има нов мажоритарен собственик

Голям западен концерн купува Левски?

Интерес към "сините" проявява...