Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви, че засадата, която страничният съдия вдигна на Здравко Димитров е смешна. Стражът добави, че му е неудобно да гледа "сините" на това място. 

"Мачът вървеше към хикс, но не успяхме. Продължаваме да правим едни и същи неща. Повтаряме все едни и същи грешки", започна Михайлов.

"Лудогорец няма нужда от съдийска грешка или подкрепа на съдиите. Всички видяхме, че Здравко Димитров е зад средата на терена. Смешно е, несериозно е. Всички знаят и го виждат, че Лудогорец е по-добрият отбор".

"Мачът беше за чист хикс, въпреки несъществуващата засада, която ни вдигнаха", допълни капитанът на сините.

"Младите не могат да изкарат напрежението. Всеки мач се повтарят едни и същи неща. Намислили сме нещо с треньорски щаб. Дай Боже срещу Локо (Пловдив) да вземем трите точки".

"Преди беше лесно. Влизаме аз и Живко, но играем с класни чужденци и опитни футболисти. Сега играят трима млади и е най-лошото, че няма ротация, закъсняхме със селекцията. Цялата ми фамилия е от Левски, опитвам се да дам всичко от себе си за кулба. Гледаме напред", продължи стражът.

"За нас всеки мач е дерби, излизаме за победа, но в последно време това не ни се получава. В момента имаме затруднение напред, а също така много лесно пускаме голове".

"Жизненоважно ни е да взимаме точки във всеки мач. На мен лично ми е неудобно да гледам Левски на това място в класирането", обясни Михайлов.

Лудогорец победи Левски с 1:0 и поведе в класирането

Лудогорец излъга Левски и поведе в класирането

Скандална засада спря голова атака на "сините" в края на първото полувреме