Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира драматичната победа над Апоел и класирането на плейофите срещу Айнтрахт.

"Много е сладка победата, сега е моментът да поздравя нашите привърженици, които от първата до последната минута бяха 12-ия ни играч. Поздравявам футболистите, играха доста умно в този мач. Стана такъв мач, какъвто го очаквахме. Противникът не е за подценяване. Не очаквахме да победим последната минута, но мачът се разви така. Не успяхме да запазим гола преднина. Щастливи сме, че победихме. Това е денят на Левски.

Левски - Апоел (Беер Шева) 2:1 в Лигата на конференциите

"Синя" приказка на "Герена"! Левски отстрани Апоел с гол в добавеното време и чака Айнтрахт

"Сините" са на плейоф

Отслабнахме в средата на трена. Изтощиха се футболистите и трябваше да отстъпим, да играем на резултат, а не авантюрно.

Роналдо беше готов за смяна. Ние направихме смяна с Уелтън, който получи крампи. Като че ли Бог гледа отгоре и помага.

Неслучайно отложихме мача с Пирин, за да си отдъхнат играчите. Апоел също се изтощиха. Последните минути едвам вървяха. Затова си наложихме волята. Нашият млад отбор издържа по-добре на физика.

Невероятна обстановка създадоха феновете. Даже голът на Роналдо е награда за тях. Тази победа не е само на нашите футболисти ,ами и на нашите привърженици.

Няма как да говоря отсега как ще изглеждаме срещу Айнтрахт. Въпросът е, че достигнахме дотук. Това ще е много добър тест за нашия отбор. Имаме си своите шансове, не трябва да ги зачеркваме. Надявам се на добра игра и добър резултат. Важното е нашите футболисти да се възстановят", каза Николай Костов.