Старши треньорът на Левски Николай Костов бе разочарован от крайния резултат на двубоя с Локомотив(София). Срещата завърши наравно - 2:2, като "сините" изпуснаха аванс от два гола.. Специалистът изрази недоволство от съдийството, като го определени като тенденциозно срещу Левски, а и отправи критика към Андриан Краев.

Треньорът на Левски Николай Костов не бе доволен от крайния резултат след двубоя с Локомотив София от 18-я кръг на efbet Лига, завършил при резултат 2:2. Специалистът открои съдийството, като го определени като тенденциозно срещу Левски, а и отправи критика към Андриан Краев.

"Теренът ни затрудни максимално, така и очаквахме. Не успяхме да наложим нашия стил. Доста лоши взаимодействия, но поведохме с 0:2, като загубихме точки от спечелен мач. Няма извинение за това, трябваше да бъдем по-добри и по-умни в последните минути. Отново по подобен начин губим точки от спечелен двубой", започна той.

"Трудно играем без основни играчи. Очаквах повече от тези, които имат по-малко минути. Пролича си отсъствието на основни футболисти, а и нямаме добър баланс. Нямахме добра организация при контрапресата. Загубихме ценни точки от този мач", продължи специалистът.

"Имаше и хубави неща, не мога да бъда краен. Не искам да подценявам Локомотив София, трудно преодолим отбор е. Много спорен момент в края на мача. Стана доста тенденциозно против Левски това съдийство. За мен това е много спорна дузпа, която би трябвало да бъде разгледана и от ВАР", добави наставникът на Левски.

"Трябва да излезем от тази криза, защото съм убеден, че имаме добри футболисти и добър отбор. Липсваха ключови играчи, губихме бързо топката в атакуващ план. Това не е нашият стил. Видяхте, че Краев отбеляза много хубав гол, а нямаше емоция, сякаш е на тренировка голът", завърши Николай Костов.

Левски пропиля два гола аванс в "Надежда" и отново не победи

Левски пропиля два гола аванс в "Надежда" и отново не победи

Дузпа в края донесе точката за Локомотив (София)