"Никога не ще останеш сам!" Това е част от текст на песен на агитката на Левски, която в пълна степен важи за вратаря и капитан на отбора Божидар Митрев. Стражът изигра може би най-силния си мач за "сините", след като се завърна на "Герена" снощи срещу Лудогорец, но допусна нелеп гол от корнер, заради който столичани загубиха.

Поражението бе под номер четири за отбора в първенството. Серия, която е нетипична за Левски. Серия, която ги отдалечи от третия Берое на четири точки, а при неблагоприятно развитие на сезона, може да остави "сините" без излаз към Европа през следващия сезон.

Снимка 350812

Източник: LAP.bg

Сълзите в очите на Митрев след снощния мач казват всичко. В последно време вратарят е един от най-критикуваните футболисти в синьо. Донякъде оправдано, донякъде не. В момента обаче Божката има най-голяма нужда от подкрепа. Не бива да се забравя, че преди около година и половина той заряза всичко в чужбина, за да се завърне в родния си клуб, когато Левски имаше нужда от него. А можеше просто да откаже. И щеше да има право да го направи, след като не бе оценен на "Герена" при първия си престой. Не бе оценен и след като се завърна, а когато се наложи, помогна на отбора на сърцето си да избегне нов исторически срам.

Лудогорец победи Левски с 1:0

Лудогорец удари страхлив Левски с куриозен гол и посегна към титлата! (ВИДЕО)

Разградчани остават на 6 точки пред ЦСКА

Левски има два пътя пред себе си. Или ще запише пореден нулев сезон, след който всичко ще започне да се гради отново с нов треньор и нови футболисти, или ще сложи край на деветгодишната суша без трофей. За да се случи второто, "сините" имат нужда от повече играчи като Митрев. Такива, които не приемат загубата и са готови на всичко, за да я избегнат.

Снимка 350783

Източник: LAP.bg

Сълзите на капитана трябва да са накарали повечето чужденци да осъзнаят в какъв клуб са попаднали, защото аз лично се съмнявам това да се е случило до този момент. Те трябва да оставят сърцето и душата си за синята фланелка. Така, както го направи Божката срещу Лудогорец. Сгреши, но, както гласи клишето, и това го има във футбола. Затова и никой не трябва да го съди ....

Горе главата, Капитане! Никога не ще останеш сам!

Божидар Митрев: Тежко е, всичко отиде на кино! (ВИДЕО)

Божидар Митрев: Тежко е, всичко отиде на кино! (ВИДЕО)

"Предадох хората, които бяха тук", заяви вратарят на Левски