Вратата между Левски и Николай Михайлов все още не е затворена, въпреки че в последните дни двете страни си размениха реплики чрез медиите, пише "Тема Спорт". Договорът на вратаря изтече.

Поради тази причина той не се появи на "Герена" да води тренировъчен процес. След това в интервю Михайлов каза, че нещата в клуба "вървят към по-зле", както и че "с това ръководство няма как да се получат".

Още след последния мач от кампанията 33-годишният страж бе заявил, че не вижда как ще се върне в отбора при тези шефове. През миналата кампания той пази в общо 18 мача, като през пролетта загуби титулярното си място за сметка на хърватина Звонимир Микулич.

Собственикът на Левски Сираков също не остана длъжен на Михайлов. "Преди това ръководство - мен, Ники беше на футболните гробища. Той не бе броен за жив от предишното ръководство. Тренираше само за здраве и беше 127 килограма. При мен пази цяла есен, а му бях поставил условие да свали под 100 килограма. Най-малките килограми, които достигна, бяха 107 или 108. И през декември бе предупреден, че трябва да свали под 100 килограма и ще бъде на равни начала с новия вратар, който дойде. Но не може след мача с ЦСКА през декември на другия ден да си 115 килограма в съблекалнята", каза Сираков пред "Дарик радио" по адрес на Михайлов през миналата седмица.

Въпреки острите думи, не изключено завръщане на Николай на "Герена".

Близнаците Цоневи с условие, за да подпишат с Левски

Близнаците Цоневи с условие, за да подпишат с Левски

Братята искат първо да получат забавените си заплати, преди да се обвържат с клуба