Наско Сираков изложи позицията си относно скандала с неосъществените трансфери през зимата в Левски. Случилото се породи напрежение между мажоритарния собственик и старши-треньора Станимир Стоилов. Ето как коментира тази тема Сираков пред БНТ:

Сираков за неразбирателството с Иво Ивков: Нямам личностни различия с него

Сираков за неразбирателството с Иво Ивков: Нямам личностни различия с него

"Нормално е да не бъде щастлив"

"Стана интрига с трансферите. Проведох много сериозен разговор с Мъри. Прекалено много се спекулира с тази тема. Продажбата на тези футболисти изобщо не стоеше на дневен ред. Имахме оферта за Кородоба за 2,5 млн. евро от руски клуб. Собственикът на този клуб е човек от близкия кръг на Путин. Нямахме абсолютно никаква гаранция, че парите можем да си ги получим. Коментирахме този въпрос в НАП и на тях им настръхнаха косите. Предупредиха, че можем и да не си получим парите. На мен втора "Казанска афера" не ми трябваше.

Няма да продаваме на живот и смърт. Ако някой си мисли подобно нещо, жестоко бърка. От много време насам, футболистите на Левски имат определена цена - стойност. Те струват доста пари. Ако тръгнем да обясняваме как ще си разпродадем отбора лятото, ще вземем само 30% от тяхната реална стойност.

Ако зависи от мен, мястото на Мъри в Левски е гарантирано, докато той иска да работи. Последното нещо, което стои на дневен ред е раздялата с Мъри. Лично вярвам, че той ще продължи да работи още дълги години с нас. Има още 12-13 мача. Има много точки да се разиграват. Левски трябва да заслужи мястото си в Европа на терена".

Наско Сираков: Левски е най-живият клуб в България, надявам се да получим лиценз

Наско Сираков: Левски е най-живият клуб в България, надявам се да получим лиценз

"Вчера изиграхме фантастичен мач срещу Ботев (Враца)"