Президентът на Левски - Наско Сираков, наруши мълчанието си и говори по темата с нарушената му комуникация с изпълнителния директор Иво Ивков. Мажоритарният собственик на клуба обяви пред БНТ, че в момента двамата сякаш имат различна визия за бъдещето на столичния гранд. Ето какво каза Сираков:

"Най-нормалното е Иво да не е щастлив от такова развитие на нещата. В един момент ще разполагаме с по-малко средства. Този проблем допреди 1 месец не стоеше на дневен ред. "Юнайтед груп" проведоха няколко срещи с НАП и те бяха спокойни. Въпросът с акциите съм го бях обсъждал още преди 5-6 месеца. Не сме предприемали тази стъпка, защото просто предстоеше уж прехвърляне на собствеността. Наложи се изключително бързо да действаме по този въпрос, защото това е един от бързите начини в клуба да влезнат свежи пари. Всяка стотинка от продажбата на акции влиза в сметката за НАП.

Според мен във всяко едно семейство има различия по определени въпроси. Важните неща, които касаят бъдещето на клуба трябва да се решават в "кухнята" на клуба.

Винаги могат да настъпят промени. Нямам личностни различния с Иво. По много въпроси мислим еднакво. Всеки, който мисли и работи в полза на Левски, е добре дошъл. Винаги съм предпочитал хората, с които работя, да гледат в моята посока. Малко ме нервира, ако това не се случва. Може би се разминаваме...".

Наско Сираков: Левски е най-живият клуб в България, надявам се да получим лиценз

Наско Сираков: Левски е най-живият клуб в България, надявам се да получим лиценз

"Вчера изиграхме фантастичен мач срещу Ботев (Враца)"