Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков няма да чака още дълго защитник. Вълка е дал до 10 септември срок на Драган Михайлович, за да съобщи дали ще се завърне на "Герена".

Новият треньор на сините Станимир Стоилов даде съгласието си швейцарецът да се завърне в клуба, но за момента защитникът не е дал окончателния си отговор дали ще върне в отбора, пише "Тема спорт".

Мъри учи Здравко Димитров как да играе с глава

Мъри учи Здравко Димитров как да играе с глава

Пред вратата на противника

Появиха се и информации, че босненецът с швейцарски паспорт се отдалечава от Левски, но истината е, че той все още обмисля дали да приеме офертата на Сираков.

Михайлович не успява да си намери отбор до момента и индикациите са, че има голяма вероятност да се завърне на "Герена".

Той бе дал дума, че ще остане след края на миналия сезон, но неяснотата около финансовото състояние на клуба го принудиха да търси друго предизвикателство.

Сега в Левски са оптимистично настроени след подписването на новия спонсорски договор и се очаква на "Герена" да няма повече забавяне на заплатите.

Михайлович изигра за Левски 13 двубоя за сините в първенството, в които не успя да реализира попадение, но показа качества, след като може да играе еднакво добре на няколко позиции, пише "Тема спорт" и посочва, че новият треньор Станимир Стоилов е впечатлен от Здравко Димитров.