Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви бе гост в предаването на Нова телевизия "Тази Сутрин", където говори по актуалните теми в клуба. "Синята" легенда заяви, че остава мажоритен собственик на клуба и когато основният пакет от акции се прехвърли към друг, това ще се случи прозрачно.

"Прекарвам повече време на "Герена", отколкото вкъщи", започна Наско.

Втори голям инвеститор в Левски?

Втори голям инвеститор в Левски?

Това е дружеството "Еврохолд"

"Баща ми (бел. ред. Петко Сираков) е първият световен шампион на България във всички спортове, съпругата ми (Илиана Раева) е световна и европейска шампионка, аз съм стигал само до 4-то място на Мондиал. Затова съм казвал, че съм най-слабият спортист в семейството. По футбола ме запали дядо ми по майчина линия, който ме водеше на всички мачове на Берое в Стара Загора. В нашето детство нямаше с какво да се занимаваш, освен с футбол и фунийки на улицита.

Дядо ми беше изключителен левскар. Баща ми Петко Сираков е спортист и дълги години служител на ЦСКА, но след като напусна клуба бе категоричен, че и двамата му синове ще се състезават за Левски.

Сделката за Левски е факт, "сините" имат нов мажоритарен собственик?

Сделката за Левски е факт, "сините" имат нов мажоритарен собственик?

"Юнайтед груп" ще управлява клуба чрез дъщерната си компания "Спорт Републик"

Постигнал съм всичко с изключително много труд и амбиция да успея, всичките 209 гола за Левски са ми изключително скъпи.

Сега за мен Левски е мисия. Имам чувството, че съм си оставил кожата и кръвта по терена. Така че съм изключително щастлив и горд левскар.

За Левски си заслужава да дадеш всичко. Не съм си мислил, че след като се завърнах, всичко ще бъде цветя и рози. Вдигнах изключително цигарите, намалих съня, но всяка изпушена цигара си заслужаваше.

Не можем да кажем, че Левски има нов собственик. Когато има такъв, ще се случи прозрачно, на пресконференция. Не крия, че се водят сериозни разговори с потенциален инвеститор. Към този момент аз съм собственик на акциите. Все още не е изгряло слънцето на нашата улица", заяви Наско Сираков.

Лично Стоилов убедил Рикардиньо да влезе във финансовите рамки на Левски

Лично Стоилов убедил Рикардиньо да влезе във финансовите рамки на Левски

Заплатата на играча ще бъде 8 000 евро на месец