Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров обсъдиха проекта "Левски на левскарите" с привържениците от Хасково и региона.

Домакините от фенклуба на "Левски" в Хасково "Непримиримите" организираха срещата в спортната зала в града. На срещата говориха Станимир Стоилов, който каза, че се радва, че от родния му град започва тази инициатива и вярва, че феновете ще успеят в реализирането ѝ.

Снимка 555164

Източник: Официален сайт на Левски

Наско Сираков от своя страна допълни, че ако не вярва в успеха на идеята, няма да е на тази среща и също подкрепя създаването на това сдружение от привърженици на Левски.

Даниел Боримиров и Иво Ивков също изразиха подкрепата си към бъдещето сдружение. Всичките те отговаряха и на въпроси, задавани от привържениците в залата.

От Хасково ръководството и привържениците тръгнаха за Кърджали, където в 17:30 часа "Левски" играе с "Арда" в двубой от 16-ия кръг на Първа Лига. Фенмагазинът също се премести и час и половина преди мача ще бъде разположен пред сектора за гости на стадиона на "Арда".

Станимир Стоилов: Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим

Станимир Стоилов: Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим

Всичко, което може да донесе полза на Левски ще се свърши, споделя Мъри

"Щастлив съм, че се намирам в моя роден гранд за това събитие, което е свързано с Левски. Всички имаме някаква яснота каква е целта на тази обиколка. Всички да кажем и да разкажем на привържениците на Левски за начинанието на клуба. Прекалено много мъгла имаше около нашия клуб през последните години. Радвам се, че сега всички сме с лицата си. Това са най-хубавите срещи. В тях няма лицемери. Моето мнение за сдружението вече съм го казвал. Най-важно е да добие честност. Сядаме с лицата си, за да няма недомлъвки.

Снимка 555163

Източник: Официален сайт на Левски

Левски има нужда от всеки свой привърженик. Надявам се с по-сериозна работа да успеем и спортно-технически да радваме привържениците. Значително трябва да се подобрим. Без отбора да играе футбол, който да събира левскарите, вие няма как да сте ентусиазирани. Ще работим, за да изглеждаме както трябва. Има наченки да върнем гордостта на Левски на терена. На първо място е да се върне стила на Левски с левскарското надмощие на терена. Искам да видя Левски горд на терена", каза Мъри пред феновете.

Шефовете на Левски започват срещи с феновете на "сините"

Шефовете на Левски започват срещи с феновете на "сините"

Те ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба

"Дойдох един път в Хасково в спортното училище, после се върнах като футболист. Надявам се това да бъде отлично начало. Символично е това идване. Надявам се да стартира мащабна кампания, която да ни помогне по-бързо да стъпим на крака. Нямаме нужда от речи, хвалебствия. Имаме нужда от работа. Най-добре е каквито въпроси имате, да си казвате. В дискусия най-лесно се ражда истината", каза Сираков.

Снимка 555162

Източник: Официален сайт на Левски