Левски съвсем скоро може да има нов директор. Собственикът на "сините" Наско Сираков е започнал да разглежда кандидатури за назначаването на нов изпълнителен и спортен директор, съобщава "Тема спорт". Той ще трябва да седне на стола на напусналия Павел Колев, който пое към работа в УЕФА. 

В началото на 2021-а Колев официално подаде молба за напускане на Левски, която бе одобрена на Управителния и Надзорния съвет на клуба. Той обаче обяви, че ще остане на поста, докато не бъде намерен негов заместник, който да бъде вписан в Търговския регистър като човек, който да представлява сините - тоест да подписва договори. Засега Сираков не се е спрял на човек, на когото да повери голямата отговорност реално да управлява ежедневната дейност в клуба.

Стоянович: В Левски винаги има напрежение, защото е голям клуб

Стоянович: В Левски винаги има напрежение, защото е голям клуб

"Ще говоря със Сираков за Луи Нганиони"

Босът засега не е водил разговори с хора, които да седнат на горещото място, разкриха от "Герена".

Преди Нова година се заговори, че то може да бъде поверено на бившия капитан, а след това и тийм мениджър и спортен директор на Левски Христо Йовов, който за крактко дори бе притежател на голям пакет акции. Бижутера бе нещо като помощник на Сираков през лятото и есента на 2013 година, когато Наско бе спортно-технически шеф.