Собственикът на Левски Наско Сираков даде откровено интервю, заедно със съпругата си Илиана Раева. Пред NOVA босът коментира думите на Гриша Ганчев, както и актуални теми около отбора и личния му живот. Припомняме, че преди дни собственикът на ЦСКА каза по отношение на финала с Левски: "С какво да ме купи Сираков, с голия си з*дник ли".

"Гриша Ганчев има право с това, което каза. Това никога не може да ме обиди. Той е един от олигарсите, но никога не може да купи Левски. Много трудно някой може да си представи, че мач Левски - ЦСКА може да бъде купен. През последните 40 години не съм си и предтсвял, че това може да се случи. Никога не коментирам съперник, и то такъв като ЦСКА. Гледам си в нашата градинка. Сигурен съм, че Левски ще бъде по-силен.

Гриша Ганчев за финала с Левски: С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия си з*дник ли?

Гриша Ганчев за финала с Левски: С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия си з*дник ли?

"С кое да ме купи и колко пари той трябва да ми даде, за да ме купи?"

"Илиана се убеди, че съм карък на ансамбъла. Вече ми забраниха да гледам художествена гимнастика. Тя не вярваше, но след известно време го установи и тя. Дори на запис съм притенсен да не изпуснат някой уред.

Наско Сираков: От първата ми минута като собственик на Левски, знаех, че трябва да върна Мъри

Наско Сираков: От първата ми минута като собственик на Левски, знаех, че трябва да върна Мъри

"13 години без трофей бяха много'

Последните две години бяха ужасяващи за мен, за феновете. Този трофей върна вярата на всички левскари. Изпитах удовлетворение и радост за всички тези изстрадали фенове. Това беше най-добрият подарък за тях.

Усетил съм, че има закономерност, че винаги, когато съм в Левски ставаме шампиони. Разбира се, отчитам и моя принос. Изглежда като хвалба, но такава е статистиката.

Парите не са опасни, а нужни във футбола и всеки спорт. 

До Дубай обичаме да ходим по почивка, но няма да ходя, за да се виждам с Васил Божков. Ако има нещо такова, ще говоря първо с него. Безмислена тема. С него говорихме преди два месеца. Той потвърди, че никога няма да си поиска парите. Заради финансовия отчет трябва да изчистим тези задължения. Не търся нов собственик. Левски е изключително атрактивен. Има голям интерес. Ако се появи сериозен инвеститор и ако реша, че това е хубаво и полезно за Левски, ще се допитам до левскарите.

В много неща нямаше да се справя без Илиана. Тя ми е страхотна опора. Не само в семейството, а във всички мои решения.

От Левски не съм получил и едно копче. Отговорите винаги бяха: "Илиана получи апартамент, затова ти няма да получиш".

Мястото ми да релаксирам е гората, когато ловувам. Не мога да си почивам, когато се прибирам. Буквално ме взривяват внучките. Пандемията ни даде възможност да сме повече семейство.

С Христо Стоичков, когато сме заедно рядко си говорим за футбол. Имаме много по-интересни теми, за които да си говорим", каза Наско Сираков пред NOVA.