През миналата седмица се е състояла важна среща на "Герена". На нея са присъствали представители на главния спонсор Palms Bet и хора от ръководството на Левски, съобщава "Тема спорт". От "сините" са били изпълнителният директор Иво Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров и треньорът Станимир Стоилов.

Попето вече е говорил със Стоилов за завръщане в Левски

Попето вече е говорил със Стоилов за завръщане в Левски

Какво ще избере Ивелин?

На мероприятието е обсъждано финансирането на клуба и създаването на нови мърчандайзинг идеи, които да подпомагат издръжката на столичани. От ръководството са поставили условията си, а главният спонсор на клуба е отчел, че се върви в правилна посока.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов не е изявил претенции по селекцията на тима, а е споделил, че му трябва поне още един нов, освен вече привлечените Ноа Сонко Сундберг, Цунами и Велтон. Той е заявил категорично кои играчи държи да останат и да се стартират преговори за нови договори, както и с тези, които желае да се раздели.

Палми и море на Нова година за Илиана и Наско

Палми и море на Нова година за Илиана и Наско

Раева се похвали

В същото време изпълнителният директор Иво Ивков е показал отчета си за изминалата година и на какво трябва да се наблегне през новата 2022 година. От партньорската компания Palms Bet са съгласни, че трябва да продължат сбирките с привържениците на сините и да се промотира инициативата "Левски за левскарите".

Даниел Боримиров е дал своето мнение за развитието на клуба и е наблегнал, че много от усилията трябва да се насочат към детско-юношеската школа, откъдето Левски може да изкарва кадри, които по-късно да бъдат продавани в чужбина за добри суми. Именно такава беше и идеята на Станимир Стоилов, който заяви, че предвид трудната ситуация в клуба няма да е проблем да работи и само с юноши.

Футболистите на Левски получиха по още една заплата

Футболистите на Левски получиха по още една заплата

От клуба платиха по още една заплата на играчите