Халфът на Левски Андриан Краев ще бъде повикан в националния отбор, пише "Тема Спорт". Селекционерът Младен Кръстаич ще повика 24-годишния футболист на "сините". Сръбският специалист трябва да събере "лъвовете" през средата на юни за квалификациите с Литва като гост на 17 юни и със Сърбия три дни по-късно в Разград.

За новината, че Краев ще попадне сред избраниците за двете европейски квалификации, намекна и клип на една официалните страници на националния тим в социалните мрежи. От него стана ясно, че халфът и съотборникът му Филип Кръстев са били гости на базата в Бояна вчера. Повод за това е турнирът, който протича там между талантите от различните области на страната.

Гонзо: В БФС никой няма нещо против спрямо даден футболист

Гонзо: В БФС никой няма нещо против спрямо даден футболист

"Чочев не е отписан, просто Кръстаич има други виждания"

Двамата се срещнаха с младите футболисти и раздадоха автографи. "Националите Филип Кръстев и Андриан Краев се срещнаха с играчите от U14 селекциите, участващи в "Турнир на талантите", и разказаха за своите първи стъпки във футбола", написаха от БФС. Надпреварата бе проследена и от селекционера Младен Кръстаич.

Партньорът на Краев в халфовата линия на Левски Филип Кръстев редовно е викан в националния отбор, а интересното е, че двамата може и да не носят екипа на сините от следващия сезон. Интерес към първия има от Ференцварош, а към втория оферта вече е изпратена от гръцкия Арис.

Топузаков вади Блажевич от фризера

Топузаков вади Блажевич от фризера

Има шанс да играе в последните мачове