Десният защитник Анте Блажевич може да получи шанс за изява до края на шампионата. На сините им остават още четири двубоя - Локо Пловдив, Черно море, Лудогорец и ЦСКА.

Хърватският бранител отново се готви на пълни обороти със съотборниците си и функционалните му показатели са се повишили. За предстоящия двубой със смърфовете в неделя наказан е Жереми Петрис, но е малко вероятно Блажевич да заеме мястото му, а на десния фланг се очаква да действа Патрик-Габриел Галчев. Не е изключено хърватинът да попадне в групата за гостуването на "Лаута".

Топчо казва как ще отмъсти на пловдивското Локо

Топчо казва как ще отмъсти на пловдивското Локо

За загубата преди дни

27-годишният защитник бе низвергнат от Станимир Стоилов след един официален мач, но бе реабилитиран от Елин Топузаков след напускането на Мъри. Вчера преди началото на тренировката той проведе разговор с Ивелин Попов и Кристиан Димитров. Последният игра за Хайдук Сплит.

Сините проведоха поредното си занимание от подготовката за мача с Локо Пловдив, а единствен от него отсъстваше Хосе Кордоба. Панамецът все още лекува мускулна травма и ще бъде аут за визитата на черно-белите. Той не е играл за сините от над месец и не е ясно докога ще липсва от терените.