Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели пред "Мач Телеграф" коментара си след победата на "сините" над Етър в Търново с 3:0. Той отличи Ел Джемили и представянето на новото попълнение Евертон Бала.

"Мисля, че Левски показа силна игра и заслужено взе трите точки. Зарадваха феновете, а това беше много важно. Още в началото натиснаха противника да стои в собствената си половина, но липсваха положенията. Етър действа по-предпазливо и нямаше пространства. Когато попадението падна, играта се отвори. И това беше добре за Левски. Вкараха се три гола, а участие във всички тях взе Ел Джемили. Представи се силно и трябва да го похвалим. Новите попълнения, мисля, ще свършат добра работа. Мислович също се включи силно. Той може да замени Анди Краев.

Евертон Бала има добра техника и се надявам по-бързо да се адаптира. Сега предстои мач със Славия след паузата и няма да е никак лесно. Във всички линии Левски игра добре, футболистите показаха високо ниво. Нямаше подценяване, а това е важно. Психически отказаха Етър след първото попадение. Справиха се момчетата, въпреки че имаше отсъстващи. На няколко пъти Бала навърза противниците и това ми направи впечатление", заяви Вълчев.

"За мен щеше да е по-добре да я няма тази пауза за националите. Има настроение и щеше да е добре да има мач. Ще се изиграе една контрола, но това не е като официален двубой. Асен Митков ще отсъства и няма да може да играе вероятно в следващите мачове. Славия е неудобен противник и трябва да се подготвят добре", завърши той.

 Михаил Вълчев: Грешка на ръководството е, че не предложи по-рано нови договори на Петрис и Краев

Михаил Вълчев: Грешка на ръководството е, че не предложи по-рано нови договори на Петрис и Краев

Ето подробности