Именитият футболист и бивш треньор на Левски - Мишо Вълчев, коментира представянето на отбора в първия мач срещу Хайдук, а също така и очакванията си за реванша в София.

"Може да се каже, че резултатът от двубоя срещу Хайдук е добър за Левски. Но в София трябва да се играе много внимателно. Като че ли в Дугополие през първото полувреме не бяхме на нужното ниво. Видя се, че футболистите трудно си подаваха и градяха атаки. През втората част отборът заигра малко по-добре. Но като цяло има още доста какво да се желае от играта. За реванша представянето в атака трябва изцяло да се промени, за да може Левски да отстрани съперника. Все пак футболът е игра за създаване на положения и реализирането им. Това в Хърватска го нямаше. А дори и малкото възможности, макар и не чисти, бяха пропускани. Така бе и през миналия сезон. В София ще бъде трудно, защото Левски трябва да се пази от това да не получим гол, а в същото време да атакува смело, но така, че да не оставя пространства на хърватите. Лошо е, че няма да има публика, която да подкрепя отбора. Въпреки това шансовете за отстраняване на Хайдук остават. Хърватите не са отборът от едно време. Те също имат също проблеми и не са толкова добър тим", заяви Вълчев.

"Левски има сили и може да преодолее съперника, ако подходи по-внимателно в защита и не допусне гол. Трябва да води играта и да търси пространства. 1:0 и продължения също влизат в плановете, защото противникът ще е по-уморен - предстои му мач от първенството", добави още пред "Тема Спорт" Вълчев.

Малката крачка вече бе направена от Левски

Малката крачка вече бе направена от Левски

Сините в атака - това трябва на отбора в реванша с Хайдук, а и в следващите месеци