В Левски заровиха томахавките преди началото на Общото събрание на акционерите, пише "Тема Спорт". Висшият форум на синия клуб стартира днес от 11:00 ч. Часове преди началото е решено всичко като имена и позиции да продължи както досега, дори с увеличаване правомощията на тандема Иво Ивков - Станимир Стоилов.

Първият остава на поста изпълнителен директор, а вторият ще е начело на спортно-техническия щаб. Треньорът е бил категоричен и безкомпромисен, че въпросът с Ивков е принципен и ако се стигне до раздяла с него, след мача с Локо (Сф) "сините" ще имат друг треньор. Висшето ръководство на Левски е склонило занапред никой да не се бърка в работата на изпълнителния директор, който ще продължи да действа по лицензирането и ще води оперитивната ежедневна дейност. Относно Станимир Стоилов, той ще определя посоката, както и скоростта в екип с Иво Ивков.

Наско Сираков до последно е настоявал за нов изпълнителен директор, но в крайна сметка е снишил претенциите си под натиска на тези, което финансират клуба - генералния спонсор и привържениците. Собственикът е получил индикации, че на този етап друг треньор, освен Станимир Стоилов и друг директор, освен Ивков няма да имат и ден спокойствие и изобщо няма да могат да изпълняват функциите си. Така Сираков прави крачка встрани и ще се съсредоточи в кампанията по вдигане капитала на клуба и набиране на средства за изчистване на дълга към НАП.

Икономист няма да попадне в новия Надзорен съвет на Левски

Икономист няма да попадне в новия Надзорен съвет на Левски

Петър Ганев прехвърли част от своите акции на сдружението "Левски на левскарите"