Днес ще се проведе Общото събрание на акционерите на Левски. Мероприятието, което ще се състои в Сектор А на стадион "Георги Аспарухов", ще започне в 11:00 часа, а участниците в него ще имат възможността да се записват за него час и половина по-рано.

Една от точките, която е заложена в дневния ред, е: "Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството."

Първата стъпка е разпускане на настоящия НС, пише "Тема Спорт". Негови членове в момента са мажоритарният собственик Наско Сираков, Венцислав Димитров, Антон Краус и Петър Ганев. Очакванията са, че последният няма да попадне в новия Надзорен съвет. Преди Общото събрание икономистът прехвърли част от своите акции на сдружението "Левски на левскарите" и по този начин организацията ще вземе участие на днешното мероприятие.

Той стана част от Надзорния съвет през 2020 година. Ганев бе кандидатурата на Тръст "Синя България".

Първата точка от дневния ред е: "Вземане на решение за увеличаване на капитала на ПФК Левски". В момента той е 30 669 974 лева и ще бъде повишен с нови три милиона акции, които ще са с номинална стойност от 1 лев и емисионна от 5 лв. В случай, че бъдат записани по-малко акции, капиталът ще бъде увеличен със стойността на записаните. От клуба се надяват, че няма да се стигне до втория вариант и основната цел ще бъде постигната.

Добри новини за Мъри преди дербито с Локо (Сф)

Добри новини за Мъри преди дербито с Локо (Сф)

Кристиан Димитров имаше оток в крака, но вече е добре