Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев коментира пред "Тема Спорт" последните събития на "Герена". Легендата на "сините" поздрави мажоритарния собственик Наско Сираков за селекцията, която бе направена. Той сподели мнението си за играта на тима в нападение и какво му прави силно впечатление в представянето на възпитаниците на Георги Тодоров в последните мачове.

Ерцгебирге Ауе вече предлага 700 000 евро за Станислав Иванов?

Ерцгебирге Ауе вече предлага 700 000 евро за Станислав Иванов?

Дали това ще откаже звездата на Левски от трансфер в Турция?

Ето какво каза той:

"Най-голямо впечатление в Левски ми прави желанието и агресията, които показват футболистите. Сякаш малко се успокоиха и сега създават много голови положения. Вижда се, че все още отборът не е изграден и играчите трябва да се обиграват, но прави впечатление, че тимът върви напред. Да, Левски не игра срещу много силни съперници, но футболистите на Георги Тодоров показват, че играят с желание и на върха на своите възможности.

Събраха се много нападатели. Все още е рано да се даде оценка за играта на Илия Димитров. Млад футболист, който тепърва ще разгръща своя потенциал. Според мен Паулиньо може повече от това, което показва в момента. Станислав Иванов логично отпадна от състава за последния мач, защото му се натрупаха доста двубои, в които не игра на необходимото ниво. Здравко Димитров показва израстване. Валери Божинов може да помогне със своя опит. Може да не е твърд титуляр, но ще е необходим в отделни моменти. Сега бе привлечен и млад атакуващ футболист като Андриан Краев. Ще видим.

И в Хърватия заговориха за страхотната форма на Боби Цонев

И в Хърватия заговориха за страхотната форма на Боби Цонев

"Преминаването му в Левски е истински хит"

Стивън Петков ще свърши работата, за която са го взели. Много добра селекция направи Наско Сираков. Браво! И то без необходимите средства. Как е съумял да го стори, само той си знае. Поздравления. Взеха се както млади, така и опитни футболисти. Постепенно ще навлизат във форма и ще свършат добра работа.

За мен е по-добре Станислав Иванов да остане и да играе за Левски, защото и за тима ще е от полза. Предполагам, че финансите, които предлагат за него не са много високи. Мисля, че ако покаже повече добри игри за Левски, може да бъде трансфериран в по-голям отбор. Трябва още да израсне.

Левски вдига голмайстора си за визитата на Коматево

Левски вдига голмайстора си за визитата на Коматево

"Сините" гостуват на Ботев в събота

Очаквам Левски да продължи с доброто си представяне. Да показват същата игра и да постигнат победа срещу Ботев, които в момента си имат доста проблеми", завърши Вълчев.