Мениджърът на Алекс Колев - Димитър Атанасов, вчера бе на "Герена". По всяка вероятност той е водил преговори с ръководството на Левски за трансфера на нападателя, но не е изключено негови клиенти да има в дублиращите отбори на "сините" и ЦСКА, които в сряда изиграха отложения мач помежду си, съобщи "Дарик".

31-годишният таран е смятан за сигурен нов при столичани, но в битката за подписа му се включи и Ботев (Пловдив), който предлага по-добри условия. Ключова роля може да има и новият треньор Станислав Генчев, който работи с Колев доскоро в Крумовград. Таранът стана голмайстор на първенството с 15 попадения, като неведнъж е заявявал, че иска да облече екипа на Левски.

Наставникът също бе на стадион "Георги Аспарухов" за мача между дублиращите отбори. Освен него на "Герена" бе и един от помощниците му - Дарко Тасевски. Живко Миланов не присъства. Двамата се радваха на огромен интерес от страна на присъстващите фенове. Съвсем скоро Генчев и щабът му трябва да бъдат официално представени на пресконференция.

Васил Божков загатна, че отново може да поеме управлението на Левски

Васил Божков загатна, че отново може да поеме управлението на Левски

"Все пак този клуб заслужава да се оправи"