Халфът на Левски - Давиде Мариани заяви, че отборът все още не е направил нищо в първенство. Техничарят очаква с огромен интерес предстоящото дерби с Лудогорец.

"Вкарахме рано, а това бе много важно. Знаехме, че срещу Славия ще ни бъде трудно, защото те играят добър футбол, който аз харесвам. Вкарахме и в края на първото полувреме, след което се оттеглихме с два гола на почивката", коментира Мариани.

"В началото имахме известни проблеми с организацията, които през второто полувреме успяхме да изчистим, след като получихме наставления от старши треньора. Доволен съм от трите поредни победи и това, че не допуснахме нито един гол. Това е добре за отбора.Вкарвал съм много такива голове, но това ми е първият гол за Левски от толкова далечно разстояние. Искам да вкарам още голове. Това не е късмет".

"Разбира се, че победата над ЦСКА ни подейства допълнително положително и мотивиращо. Ние показахме характер и сме гладни за победи. Не бива да правим заключения само от един мач. Продължаваме да работим много усилено. Все още не сме направили нищо. Очаквам много труден мач срещу Лудогорец. Това е най-добрият отбор в България. Ние ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си. Сега сме по-спокойни и ще искаме да демонстрираме най-доброто, на което сме способни".

Дерменджиев: Отборът набира скорост, доволен съм от съдията

Дерменджиев: Отборът набира скорост, доволен съм от съдията

"Има време за казахстанското момче, ще му е необходим определен период, за да се адаптира към тима"