Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев остана доволен от класическата победа над Славия с 3:0, която върна "сините" на второто място в таблицата.

"Доволен съм от победата, а в голям процент и от играта. В началото не започнахме добре, но после коригирахме нещата и головете дойдоха навреме. Първото попадение поуспокои отбора, като дори мисля, че имаше и малко отпускане след това. Аз съм доволен, че отборът от мач на мач набира скорост и вече се виждат някои неща, които ги работим. Аз съм доволен, че мотивацията бе на ниво".

"Съдията си свири нормално, нека ги оставим реферите да си вършат работата. Мисля, че за следващия мач ще бъдат готови контузените футболисти. При мен няма емоция за следващия мач. Трябва да изживеем днешния мач и след това ще се подготвим за Лудогорец. Има време за казахстанското момче, ще му е необходим определен период да се адаптира към тима. Вярно е, че стават четирима играчи без европейски паспорти, но това е работа на треньора - да прецени кой да играе. Аз не броя точките в момента", каза Дерменджиев.

Левски победи Славия с 3:0 в мач от Първа лига

Левски триумфира в още едно столично дерби, "сините" с класическо 3:0 срещу Славия

Селекцията на Георги Дерменджиев е на пет точки от Лудогорец преди директната битка между двата тима следващата неделя