В Казахстан се появиха информации, че Левски се интересува от капитана на Кайрат и национал на страната Бауржан Исламхан, пише "Тема Спорт". Треньорът на "сините" Станимир Стоилов е работил с атакуващия халф в селекцията на бившата съветска република.

Наставникът на Левски харесва много качествата на футболиста и е заявил желание отново да работи с него. Мъри категорично отрече слуховете пред местните медии, но те твърдят, че до края на годината може да се осъществи подобен трансфер.

"Това не е вярно", заяви наставникът на столичани пред sports.ru. От Левски вече са набелязали трима играчи за зимната си селекция.

Любопитното е, че в момента Бауржан Исламхан изтърпява наказание за употреба на допинг. Санкцията му изтича в края на годината и според информацията Стоилов е поканил 29-годишния играч да се присъедини към Левски през зимата със свободен трансфер. За последно националът на Казахстан е бил част от тима от ОАЕ - Ал Аин, но след наказанието ще може да премине без трансферна сума в следващия си клуб.