Паузата за националните отбори даде възможност на Станимир Стоилов да опознае някои от талантите в школата на Левски. Треньорът на "сините" привика осем от най-изявените кадри да тренират с първия отбор, съобщава "Труд".

Това са Васил Димитров, набор 2004, Любо Тодоров (2005), Алекс Божилов (2006), Дейвид Михалев (2006), Адриан Райчев (2006), Преслав Бачев (2006), Георги Коричков (2005) и Димитър Андонов (2004) подсилиха столичния тим за последното занимание на 26-кратните шампиони.

Левски има тайно оръжие, с което да примами либериец на "Герена"

Левски има тайно оръжие, с което да примами либериец на "Герена"

Питър Уилсън е актуален вариант за "синята" атака

Бившият селекционер разговоря с част от юношите, давайки им различни насоки. Тренировката на стадион "Георги Аспарухов" бе изгледана на живо и от шефа на школата Йончо Арсов, а по-късно се присъединиха Даниел Боримиров и мажоритарният собственик Наско Сираков. В края "синята" легенда разговаря с бранителя Патрик-Габриел Галчев.

Извън строя пък останаха четирима - с контузия от мача със Славия са Иван Горанов и Георги Миланов. Левият бранител има болки в глезена и вероятно ще пропусне контролата с Пирин (Благоевград) в събота. Халфът пък счупи пръст на ръката и в петък ще стане ясно дали ще се подложи на операция. Тренировката пропусна Димитър Костадинов заради лека настинка, а също и Андриан Краев, който утре ще се включи на пълни обороти.