Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция преди утрешната среща със Славия от 4-ия кръг на първата шестица в шампионата. Ето ключови акценти от изказването на Мъри:

"Няма маловажен мач. Трябва да изиграем двубоя по възможно най-добрия начин. Преизпълнихме си задачите за сезона. Когато си футболист на Левски трябва да играеш всеки мач на максимум. Ще има ротации. Сонко Сундберг няма да вземе участие в тази среща. Някои от младите играчи ще получат шансове. Те търпеливо изчакаха тази възможност. Някои футболисти пък ще получат шанс да поотдъхнат, но не за дълго. Има мач и утре, но и в неделя.

Добрата игра я слагам преди трите точки. Стадионът ще е пълен и очаквам добро представяне от всички.

Преди финала за Купата моето желание беше да спечелим не толкова заради трофея, а заради феновете ни. Футболистите бяха под огромно напрежение. Победихме шампиона на полуфинал и носителя на трофея на финал. Това е предпоставка за по-добро бъдеще на играчите. Те изглеждат зрели за възрастта си, но трябва да продължат да надграждат. Както и ние като отбор, разбира се.

Нямаме възможност за мащабна селекция. Чакаме и с Филип Кръстев сагата, да видим какво ще стане. Има желание и от него, и от клуба да остане. Трябва да създадем и конкуренция. През следващата година може да има много сгъстен цикъл.

С 10-12 човека изиграхме целия сезон. Ще продължим да развиваме младите.

При положение, че Фиорентина иска Иван Андонов, ние няма как да го спираме. Няма футболист, който да е непродаваем - стига да получим подходяща оферта.

Бюджетът за селекция е следният: Двама напускащи, двама идващи".

Емил Велев-Кокала: Разликата във финала бе като Лом и Лондон, разбирам защо Мъри се просълзи

Емил Велев-Кокала: Разликата във финала бе като Лом и Лондон, разбирам защо Мъри се просълзи

Легендата на "сините" с остър коментар