Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не бе доволен от играта на своите възпитаници, въпреки победата с 2:0 срещу Ботев (Враца) в контролен мач, игран на стадион "Георги Аспарухов".

"Ако трябва да съм честен, въобще не съм доволен от сериозността, от динамиката на играта и от желанието на футболистите. Паузата им дадох да почиват и тренировъчният прозец през седмицата, който не беше на нужното ниво, им се отрази и на терена. В крайна сметка те нямат вина, вината е в нас, треньорите.

Левски победи Ботев (Враца) в първата си контрола през паузата

Левски победи Ботев (Враца) в първата си контрола през паузата

Чандъров и Димитров точни

Ще имам сериозен разговор върху поведението на терена. Нямахме организация, но имахме непринудена пауза и трябва да търсим проблемите само в нас. Имаме още една седмица с оглед на дългата пауза да намерим ритъма на игра. Имаме още контроли, които трябва да изиграем в значително по-добро темпо", недоволен бе Мъри.

"Повече го отдавам на нас, треньорите, ще търся проблема в нас. Това беше най-важната тренировка, предупредих ги, че трябва да играят както трябва. Има футболисти, които искат шанс, а сега на терена виждате какво е поведението им. Не може футболистите на Левски да играят с този ритъм и това желание", категоричен е треньорът на "сините".

НКП с подробности за левскарската среща - Мъри, Ивков и Боримиров ще присъстват

НКП с подробности за левскарската среща - Мъри, Ивков и Боримиров ще присъстват

Утре от 12:00 часа

"Това е единственото положително. Затова искахме повече контроли, за да може всички да играят. Но ако не се влагат, ще тренираме повече и ще играем повече контроли. Има футболисти, които трябва да се борят за местата си в Левски. Левски не е социален дом, където да чакаш и да търсиш извинение. Всеки от тях ще получи нужните оценки и указания. Притеснен съм в играта в линията на защитата.

Двамата центални защитници ми изглеждат в ужасно състояние, което е притеснително с оглед на това, че Ноа е наказан за следващия мач. И двамата имат претенции да се показват да играят, но претенциите се защитават на терена", доволен е Стоилов, че има още време до подновяването на шампионата.

Тити Папазов и баскетболният Левски спазиха обещанието си и дариха 7600 лева по сметката за НАП

Тити Папазов и баскетболният Левски спазиха обещанието си и дариха 7600 лева по сметката за НАП

ой допълни, че транзакцията ще бъде изпълнена в понеделник.

Относно Джевад Ел Джемили, той каза: "Според мен не е това неговата позиция. Искахме да запише минути и той, и други футболисти. Футболисти, които получават шанс в контролите, трябва да ги защитават. Видяхте и представянето на Патрик. Хора, които играят малко, трябва да се борят за местото си. Тези футболисти, които не се борят за местото си, напускат Левски и след това няма връщане".

"Тази тема сме я коментирали. Всеки ден ме питате едно и също. Аз нямам проблеми с никого, в това число и с вас", каза той за ситуацията в ръководството на клуба.

"Няма нещо, което да не съм казал досега. Срещата е предизвикана от нашите привърженици. Аз ще бъда там, защото нямам други ангажименти. И аз, и Ивков сме платени служители, а феновете ни плащат част от заплатата и ние сме задължени да сме на срещата. Каквито въпроси има, ще отговорим честно и почтено, както сме правили всеки път. Може да се задават всякакви въпроси, затова са тези срещи", завърши Станимир Стоилов.

Левски се подсилва с още един панамец

Левски се подсилва с още един панамец

Мартин Моран може да пристигне при "сините"