Президентът и баскетболният Левски Константин Папазов спазиха обещанието си и дариха 7600 лева по сметката на футболния клуб за сметката Националната агенция по приходите. Той допълни, че транзакцията ще бъде изпълнена в понеделник.

С този превод баскетболистите на Левски, старши треньорът Димитър Ангелов и президентът Тити Папазов се явяват като най-големите дарители, които публикували своето дарение.

Ето какво написа Тити Папазов в своя Facebook профил без редакторска намеса:

"Скъпи левскари,

световна мъдрост казва "Всяко чудо за три дни"

Нашето "чудо" няма скоро да бъде забравено! Благодаря на всички, които дойдоха, помогнаха, а ние им се отблагодарихме! Благодаря на всички, които се обадиха и поздравиха треньорите, играчите и мен.

Благодаря и на всички псевдо левскари, които тайничко стискахте палци за ЦСКА с цел да се проваля. Не успяхте, допълнително ме мотивирахте, а се надявам, че е крайно време да осъзнаете, че Левски силно се обича. От Левски не се печели. Левски е създаден той да печели!

Истинската част на "Синя" България избра своя път през май 2020. Пътят с най- голямата жива синя легенда Наско Сираков. Благодаря на всички, които го подкрепяте сега повече от всякога Левски и той имат нужда от Вас.

Както обещах всички приходи от финала ще преведем по сметката в НАП. Продадените билети за финала с знак сектор А след като обявих инициативата са 760. Вчера получих справката от Ивентим. Бързам днес да обявя новината независимо, че ще преведа сумата от 7600лв. в понеделник 03.04.2023 година.

Знаете, че ние също не сме финансово добре, но много ми се иска с нашия пример за пореден път "Синя" България да осъзнае, че само когато всички сме заедно може да успеем и ще успеем!

Благодаря Ви от все сърце!"

Левски се подсилва с още един панамец

Левски се подсилва с още един панамец

Мартин Моран може да пристигне при "сините"