Възможно ли е сензационно завръщане на Станимир Стоилов в Левски? На този етап това изглежда малко вероятно. Мъри обяви, че си тръгва от "Герена" вечерта на 8 април, веднага след победата с 1:0 над Локо (София). Тогава той изтъкна като мотив несъгласие с управлението на клуба, но подчерта, че няма спортно-технически различия с мажоритарния собственик Наско Сираков.

Филип Кръстев се сбогува с Левски: Процесът е необратим, не знам къде ще продължа кариерата си

Филип Кръстев се сбогува с Левски: Процесът е необратим, не знам къде ще продължа кариерата си

"Левски ще остане завинаги в сърцето ми"

Стоилов има доста условия, за да поеме отново сините. Той е желан на "Георги Аспарухов" от част от ръководството. Но те са доста тежки за фигурите от "висшите етажи". Мъри е пожелал да работи заедно с Димитър Димитров. Херо в момента е свободен, след като не успя да спаси Спартак (Варна) от изпадане от Първа лига. Искането на Мъри е Димитров да бъде директор. То обаче не е единствено. Наред с това Стоилов настоява от клуба да си тръгне Даниел Боримиров, пише "Тема Спорт".

По времето на Мъри той бе член на Управителния съвет. След напускането на Стоилов обаче Боримиров се издигна в йерархията и вече е изпълнителен директор на Левски. Той замени на поста Ивайло Ивков. Юристът бе махнат по нареждане на мажоритарния собственик Наско Сираков. Боримиров засега е временно на поста, но както е известно, у нас временните неща са най-постоянни.

Прави се отчаян последен опит Мъри Стоилов да се върне в Левски

Прави се отчаян последен опит Мъри Стоилов да се върне в Левски

Сираков го покани на среща в понеделник

По време на престоя си на "Герена" Стоилов имаше и търкания с представители на генералния спонсор. За да се върне в клуба той настоява да отпадне и така наречения договор за управление на Левски. Според контракта, големият рекламодател прибира 10 процента от приходите на сините, като не получава нищо от дарения, виртуални билети и такси. Ивайло Ивков обяви, че той се е преборил тези пера да бъдат изключени от въпросния договор.