Левски вече продава пропуски за дербито с ЦСКА в неделя.

Ето какво съобщиха "сините" на официалния си сайт:

"Левскари, със заповед на министъра на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов, от утре, 24 април, се разрешава завръщането на привържениците по стадионите при капацитет от 30% на съоръженията, но не повече от 1000 души на сектор.

В тази връзка, за мача от XXVI кръг на Първа лига срещу "ЦСКА-София", "ПФК Левски" пуска в продажба за своите привърженици ограничено количество билети за Сектор "Б". В Сектор "А" на стадион "Васил Левски" ще бъдат допускани само фенове с притежаващи абонаментни карти за Сектор "А" и за Сектор "В" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов". Сезонните билети за Сектор "Б" също ще важат за мача на Национален стадион "Васил Левски". Цената на талоните за Сектор "Б" е 10 лв.

От днес талоните са в продажба онлайн, а от утре пропуски ще се продават в официалния магазин на ПФК "Левски" в Сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

При условие, че останат непродадени билети за сектор Б, те ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача на касата на Национален стадион "Васил Левски" на улица "Гурко" от 12:00 до 17:00 часа".

Гецата: Половината от Левски не могат да подават с вътрешната част на ходилото

Гецата: Половината от Левски не могат да подават с вътрешната част на ходилото

"Липсват лидерите, покрай които младите трябва да израснат"