Собственикът на мажоритарния пакет акции на Левски - Наско Сираков, е далеч по-голям оптимист за бъдещето на клуба. Пред колегите от "Дарик", той е на мнение, че към този момент "сините" са далеч от фалит.

Легендата категорично заяви, че той и Тити Папазов не са взели и стотинка от столичния гранд. Наско отрече и за преговори със "Софийска вода". Говори и за раздялата със Славиша Стоянович.

Сираков: Диксън ми беше симпатичен, ако си промени мнението, да ми се обади!

Сираков: Диксън ми беше симпатичен, ако си промени мнението, да ми се обади!

"Искал съм единствено Левски да бъде максимално защитен"

Ето какво още каза той:

"Водил съм страшно много разговори. Предлагаха ни се неприемливи условия. Не можех да ги приема. За политически натиск в нито един момент не съм усещал. Лъжи от политици е имало, но го приемам за нещо нормално в тази държава. Не съм загубил време. Palms Bet само, оценявайки ползата и за тях от нашето сътрудничество, те ни потърсиха за разширяване на нашето сътрудничество.

Иска ми се да кажа между 3-6 месеца, Левски да си стъпи на краката. Но по-оптимистично е една година. Левски стартира всеки месец с минус 143 000 лева, по старото споразумение с НАП. И ако се плащат регулярно заплати - поне още 150 000. Стадион "Георги Аспарухов" не е само той за издръжка. Там са терени, администрация, школа.. За мача с Монтана отоплението ни струваше 25 000 лева. Фабрика за лъжи, че съм провалил срещата си с Palms Bet, защото съм бил на море.

Наско Сираков най-сетне говори по важните въпроси за бъдещето на Левски

Наско Сираков най-сетне говори по важните въпроси за бъдещето на Левски

"Гарантирам, че клубът ще започне и завърши сезона"

Много от тези лъжи тръгват от левскари. На какво ли не се наслушах. Вальо Златев и Миро Печев искали да вземат Левски, но заради мен не давали...Да им кажа, че и двамата са ми семейни приятели. Акциите на Левски са на "Герена", който иска да дойде и тегли каруцата, да заповяда. С такива дребни лъжи и хитринки...

Сираков и Тити били на заплата в Левски? Не сме взели една стотинка от този клуб. В казино не съм влизал от пет години! Апартаментите на дъщерите ми не са от злато...Те са на груб строеж все още.

Претоплена манджа е, че НКП източва пари от клуба. Адвокат няма да ставам на никой, и обвинител. Още миналата година казах ясно, че привържениците са работили с клуба, на базата на подписани договори. Изпълнявали са си ги. Откакто съм аз в клуба, не е излязло обвинение, че някой е източвал Левски.

Общо събрание трябва да има. Миналата седмица го коментирахме, че трябва да съберем УС. Два дена след това получихме писмото на Тръста. При всички положения ще има промени. Не дължим нищо на "Макрон" за екипировката.

Левски стартира преговори за разширяване на партньорството си с основен спонсор

Левски стартира преговори за разширяване на партньорството си с основен спонсор

Спасителен вариант за "сините"

Задълженията ни са много по-малко, отколкото бяхме миналата година! Гледали ли сте Дани Начев? Дани е изпуснат, вече е на 18 години. Физически е изключително далеч от мъжкия футбол. Ако имаше качествата, нямаше ли да го вземем в първия отбор. В България не може да угодиш на всеки. Шейтанов? Трябва ни опитен вратар.

В нито един момент не сме преговаряли със "Софийска вода". В нито една секунда, няма и едно изречение.

Живко Миланов остава треньор на Левски

Живко Миланов остава треньор на Левски

Предлагат нови договори на братя Цоневи в понеделник

Чувствам се, че натрупах изключително много опит покрай сагата с Диксън. Почти не спя. Вече започва да ми се отразява.

Феновете на Левски трудно се обезверяват. Любовта към Левски е различна. "Сините" привърженици са изключително верни. Не може да ги разколебае нищо. Ако не бяхме взели лиценз, план "В" група беше вероятен. Не лошо Боби Михайлов всеки месец да прави мониторинг и на другите клубове. Левски е най-кристално изрядният и чист клуб в България. Фалитът е вече е далеч. Ако Цоневи не се бяха контузили, Левски с лекота щеше да бъде в шестицата.

Стоянович изкара много тежко коронавируса. Аз най-коректно му казах май месец, че на този етап няма светлина в тунела за Левски и не мога да му гарантирам нито футболисти, нито нищо. Разбрахме се много бързо".

Живко Атанасов за Левски: Играеш там, където те искат

Живко Атанасов за Левски: Играеш там, където те искат

"Този сезон ще е различен за тима"