Левски в момента е във вихъра си, но на "Герена" са стъпили здраво на земята. Затова "сините" не си затварят очите, а виждат къде и какво може да се подобри. На "Герена" отново е актуална темата с привличането на още един нападател. Причината за това е, че лечението на Билал Бари продължава да върви бавно. Така Николай Костов разполага само с един класически играч на този пост - Рикардиньо. Последният обаче се оплаква от проблеми и се наложи срещу Локототив Сф като таран да се изявява Роналдо. Той се справи успешно с тази роля, но все пак се смята, че е избор номер 1 за дясно крило на "Герена".

Левски постави висока трансферна цена на Уелтън

Левски постави висока трансферна цена на Уелтън

Вижте колко искат "сините" за бразилеца

Иначе на "Герена" се бяха отказали от търсенето на нов нападател, за да се подсилят на други постове. Така в Левски бяха взети двама халфове - Фадига и Дарлан. Последният се очакваше да влезе в групата за мача с Локомотив Сф, спечелен с 6:0, но това не се случи. Причината е, че в София все още се чакаше жълтата му карта.

На този етап на "Герена" са категорични в друго - няма нито една оферта за техен играч, която да е реална, а не само в социалните мрежи, пише "Мач телеграф".