Отборът на Левски стартира своята зимна подготовка. Малко след 14:00 часа Станимир Стоилов изведе футболистите на столичния гранд на един от помощните терени на стадион "Георги Аспарухов".

Може да бъде изображение с 10 души, изправени хора и на открито

"Сините" бяха посрещнати от над 300 верни свои привърженици, които решиха да проследят на живо първото занимание на отбора за 2022 година. Те обаче не видяха нито едно от новите попълнения на първия тим - Цунами, Ноа Сонко Сундберг и Велтон. Първият все още се запознава с обстановката в клуба, Сундберг ще участва с Гамбия на КАН 2022, а последният пристигна в София днес по обяд, за да подпише официално своя договор.

Сагата е към своя край - Велтон вече е на българска земя

Сагата е към своя край - Велтон вече е на българска земя

Утре би трябвало да подпише с Левски

Главно левскарите бяха подложени на бегови упражнения, след като по-рано днес преминаха и през функционални изследвания.

Снимка 558988

Източник: LAP.bg

По време на тренировката се спазваха всички противоепидемични мерки, като журналисти и фенове биваха разпределяни на специални локации за проследяване на сесията.

На 5 януари "сините" заминават за турския курорт Белек. Лагерът на тима ще продължи до 7 февруари. Там отборът ще престои близо месец, а футболистите ще бъдат пуснати в почивка, но няма да се прибират до България.

Снимка 558981

Източник: LAP.bg

В Турция столичани ще изиграят шест контроли, като вече са уговорени пет от тях. "Сините" ще се изправят срещу Гурник Забже, Марибор, Бохемианс, Верес Ровно, като се очаква да се състои такава и срещу украинския гранд Динамо (Киев).

В Левски се оглеждат и за още един централен нападател

В Левски се оглеждат и за още един централен нападател

Скаутите на "сините" работят активно

Групата на Левски за началото на зимната подготовка:

Вратари: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Йоан Загоров;

Защитници: Патрик-Габриел Галчев, Драган Михайлович, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Иван Горанов, Вандерсон Цунами, Христос Шелис, Ноа Сонко Сундберг (ангажиран с националния отбор на Гамбия за Купата на африканските нации), Денис Динев, Димитър Андонов;

Снимка 558982

Източник: LAP.bg

Полузащитници: Радослав Цонев, Борислав Цонев, Андриан Краев, Георги Миланов, Димитър Костадинов, Асен Митков, Антоан Стоянов, Николай Арахангелов;

Нападатели: Мартин Петков, Марин Петков, Здравко Димитров, Билал Бари.

Попето вече е говорил със Стоилов за завръщане в Левски

Попето вече е говорил със Стоилов за завръщане в Левски

Какво ще избере Ивелин?