Вече е ясно къде Левски ще бъде на зимен лагер. Според "Тема спорт" дестинацията на "сините" ще бъде Дубай. Зимната подготовка ще се проведе именно там, въпреки че до момента не е ясно дали клубът ще премине в ръцете на компания, свързана с чуждестранния инвеститор Драган Шолак.

Дори и да няма сделка за мажоритарния пакет акции на клуба, то Левски ще се готви в арабската страна. Както е известно, в нея се е установил бившият собственик на сините Васил Божков, който официално се раздели с дела си в клуба на 2 юни 2020 година. На тази дата мажоритарния пакет акции на клуба премина в ръцете на Наско Сираков.

Треньорът Станимир Стоилов отново ще заложи на формулата от началото на 2022-а. Тогава той заведе отбора на дълъг лагер в Турция. Сега ще е същото, само мястото на подготовка ще е различно. Кампът отново обаче ще бъде в продължение на месец. Желанието на Мъри е сините да играят контроли срещу солидни тимове. Такива вече се уреждат. В момента от "Герена" редят спаринги срещу германски отбори, добавят от спортния ежедневник.

Венци Стефанов: След мача с Левски ще се прекръстя на Владимир Путин

Венци Стефанов: След мача с Левски ще се прекръстя на Владимир Путин

"Шефът на съдиите не знае къде се намира"

Последният мач на Левски за 2022 година би трябвало да е на 4 декември срещу Лудогорец в Разград за 1/8-финалите за купата. Това ще се случи, ако преди това сините елиминират аматьорския Вихрен Сандански - гостуването е на 19 ноември, а орлите отстранят Розова долина Канзанлък. Именно след то от "Герена" ще обявят официално и програмата си за зимна подготовка.

Стоилов разчита в Дубай да подобри много игровия стил, както го направи в Турция в началото на 2022-а - сините направиха отлична пролет и спечелиха купата с победа над ЦСКА (1:0) във финала.