Над един милион лева ще струва лятната селекция на Левски. Конкретни финансови параметри все още не са обявени, но сумата за привличане на играчи при всички положения ще надхвърли милион.

Героите и грешниците за Левски през изминалия сезон 2017/18

Героите и грешниците за Левски през изминалия сезон 2017/18

Кампанията отново бе провал, но този път поне има поводи за оптимизъм

Около 300 хиляди евро ще отидат за Хали Тиам. Откупуване правата на дефанзивния полузащитник стои на дневен ред пред шефовете на сините, пише "Тема спорт". Предстоят преговори с унгарския МТК, откъдето Тиам бе взет под наем тази зима. Той бе последното попълнение, но през целия трансферен пазар бе приоритетна цел на треньора Делио Роси.

При положително развитие на нещата около Тиам, той ще получава заплата от порядъка на 15 хиляди евро на месец. Не е изключено агентите му да поискат и пари на ръка, така че дори Левски да свали от сумата за МТК, крайната сметка за него при всички положения ще доближи 300 хиляди евро.

Освен това треньорското ръководство иска задължително нов вратар, и то такъв, който веднага да заиграе като титуляр. Ясно е, че доверието към Божидар Митрев е снето окончателно и въпреки че тази пролет той подписа ново двегодишно споразумение, ще бъде резерва. Засега е сигурно, че новият вратар на Левски ще бъде от чужбина.

Холмар Ейолфсон: Левски се гордее с мен

Холмар Ейолфсон: Левски се гордее с мен

"В България доста се говори за това, че ще играя на световното първенство"