Привличането на Георги Георгиев прави доста интересна ситуацията при вратарите в Левски. Преди идването на национала, сините разполагаха с Милан Миятович, Николай Михайлов и младока Петър Иванов. До момента черногорецът бе несменяем титуляр. До лятото обаче това може да се промени. А след края на кампанията спортно-техническият щаб на сините ще трябва да взимат някои решения. Не е трудно да се прогнозира, че предстои сигурна раздяла с някой измежду Миятович и Михайлов, а най-вероятно и с двамата, пише "Тема спорт".

От Левски потвърдиха ТОПСПОРТ: Георгиев идва на "Герена" със свободен трансфер

От Левски потвърдиха ТОПСПОРТ: Георгиев идва на "Герена" със свободен трансфер

Споразумението е за две години и половина

Милан има договор с клуба до края на първенството, но в него има клауза за удължаването с година. Тя обаче може и да не бъде задействана. Михайлов напоследък дори не е резерва и със сигурност този му статут не го устройва.

В началото на годината пък от Левски обявиха, че са си осигурили услугите и на сърбина Зоран Йосипович от Цървена звезда - контрактът му влиза в сила от 1 юни 2020 година. Тези трансфери предопределят и дългосрочното бъдеще на Миятович и Михайлов на "Герена".

Георги Георгиев има интересна клауза в договора с Левски

Георги Георгиев има интересна клауза в договора с Левски

Бившият страж на Славия няма да пази в неделя