Възпитаниците на Детско-юношеската школа на Левски спечелиха два трофея на завършилият в неделя, 9 юни "Турнир на талантите", който се проведе на Национална футболна база в София.

"Сините" таланти бяха безапелационни при родените през 2012 г. и 2016 г., а завършиха на второ място при родените през 2013 г. и 2015 г. Част от наградите на призьорите връчи бившия капитан на "Левски" Николай Михайлов.

При набор 2012 г. надпреварата се проведе по правилата на Футбол 9, като участваха 8 отбора, разделени в две групи по 4 тима. "Сините" с треньор Станислав Богданов участваха с два отбора, като се срещнаха на ½ финала. Срещата бе спечелена от първия състав на "Левски", а на финала бе надигран "Пирин" с 1:0.

Явор Луканов бе провъзгласен за вратар №1 на надпреварата, а Владислав Георгиев взе приза за най-добър защитник.

При набор 2016 г. участваха 10 отбора, разделени на две групи по 5 тима, а надпреварата се проведе по правилата на Футбол 5. "Сините" с треньор Радостин Борисов участваха с два отбора, като първият бе изключително категоричен печелейки всички срещи в груповата фаза - 6:2 над "Миньор" (Перник), 4:3 над "Национал 1", 2:1 над "Септември" и 13:1 над "Шампион". Вторият отбор на "Левски" започна с победи с 9:1 над "Мургаш" и с 11:0 над "Верея" (Стара Загора), след което загуби от "София Спорт" с 1:2, но победи с 4:0 "Национал 2". На ½ финалите първият отбор на "сините" победи с 4:0 "София Спорт", а вторият загуби със същия резултат от "Национал 1". На финала "Левски 1" победи "Национал 1" с 3:1, а "Левски 2" спечели бронзовите медали след победа в малкия финал над "София Спорт" с 5:2. Костадин Филипов от "сините" стана голмайстор на турнира, а приза за най-добър защитник отиде при Владислав Митов.

При набор 2013 г. с треньор Християн Христов "Левски" бе безгрешен в груповата фаза записвайки 3 победи - 5:0 над "Септември", 2:0 над "Миньор" (Перник) и 2:0 над "Арес". На ½ финала бе победен "Славия" с 2:0, но "сините" загубиха последната среща с 0:1 от "Национал". Матей Влахов взе приза за най-добър защитник. Надпреварата се проведе по правилата на Футбол 9, като в нея участваха 8 отбора, разделени в две групи по 4 тима.

Набор 2015 с треньор Стефан Медвецки участва с два отбора в турнира, в който участваха 12 тима, разделени в 3 групи от по 4 отбора. В груповата фаза "Левски 1" победи "Септември" и "Валенсия Промисес", но загуби от "Славия". В групата си "Левски 2" победи "Мургаш 2" и "Верея" (Стара Загира) и загуби от "Арес". Двата отбора на "сините" завършиха втори в своите групи и се събраха заедно с "Мургаш 1" в потока, който да определи сребърните медалисти в турнира. Първият отбор на "Левски" взе победи срещу втория и "Мургаш 1" и спечели второто място в надпреварата.