Столичният гранд Левски продължава да следи изкъсо нападателя на Етър Преслав Боруков, съобщава ежедневникът "Тема Спорт". "Сините" ще изпратят човек на двубоя между последния в класирането и Арда. Интересният сблъсък е днес от 12:30 часа на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

20-годишният централен нападател е юноша на Левски, но преди време бе продаден на Шефилд Уензди. Той проби до втория отбор на англичаните, но не успя да се утвърди в първия. След началото на сезона талантливият футболист премина на "Ивайло" като свободен агент.

Боруков се представя много силно за Етър, които имат само 2 точки от кръга. В 9 мача в елита Преслав реализира 4 гола. Интересното е, че дебютното му попадение бе именно на "Герена" - при загубата с 1:2 от Левски на 13 септември.

Трябва да се отбележи, че в първите 11 кръга от шамионата нито един от централните нападатели на Левски не е вкарал гол. На атаката Левски разполага с имена като Найджъл Робърта, Стивън Петков, Илия Димитров и игралия за отбори като Ювентус и Манчестър Сити - Валери Божинов.

Странна финансова тишина на "Герена"

Странна финансова тишина на "Герена"

Разчита ли Левски на анонимен спонсор?