От Левски правят опити да раздвижат по-бързо нещата около Андриан Краев, пише "Мач Телеграф". Причината е, че "сините" искат по-бързо да разберат дали ще разчитат на него през пролетта или не. За целта от "Герена" искат да пришпорят кандидатите за подписа му да извадят конкретни оферти. След това Краев и шефовете ще изберат най-добрата от тях. Халфът е спряган за Унгария, Турция и Израел.

"Интерес има, но важното е какво ще получим черно на бяло", коментират от синия лагер.

Твърдеше се, че МОЛ Фехервар е изпратил оферта за близо милион. По-късно се оказа, че унгарците само са заявили евентуален интерес към него, но не са водили преговори за закупуването му. Според запознати това важи и за останалите отбори. На "Георги Аспарухов" обаче нямат безкрайно много време и за това искат този случай да се разплете възможно най-бързо.

Известно е, че Асен Чандъров е готов веднага да запълнии дупката, ако Краев бъде продаден или Филип Кръстев отиде някъде под наем.

В същото време в Левски се надяват, че най-после ще направят пробив и при Анте Блажевич. Хърватинът в момента е в родината си, където в момента прави опити да си намери отбор, където да продължи кариерата си и да играе като пратен под наем. Сложната ситуация там възникна още през лятото, Блажевич се оказа нежелан на "Герена", но отказа да прекрати договора си с 26-кратния шампион на България.

Клуб от Обединените арабски емирства отмъква Георги Миланов?

Клуб от Обединените арабски емирства отмъква Георги Миланов?

Левски няма да получи нищо, тъй като договорът му изтича през лятото