Ръководството на Левски се надява в близките дни да финализира още един трансфер. "Сините" водят преговори с халф, чието име се пази в тайна на този етап. 

ТОПСПОРТ научи, че става дума за полузащитник, който е с дефанзивни функции. Може да играе и като централен защитник. На "Герена" се надяват сделката да бъде финализирана в близките часове и дори въпростният играч да се появи на лагера в Сандански. 

Левски бе много близо до чешкия национал Йозеф Хушбауер. Полузащитникът бе договорил личните си условия със "сините", но до трансфер не се стигна. Столичани преложиха за правата му 300 хил. евро, но Славия (Прага) получи по-добро предложение от Динамо (Дрезден) и го продаде на клуба от Втора Бундеслига. 

С евентуалното привличане на въпростният халф, Петър Хубчев планира да подмени изцяло халфовата си линия за втория полусезон на първенството. На "Герена" вече дойдоха Симеон Славчев и Стайн Спиерингс, който са гласени за титуляри. Не е изключено, ако всичко по привличането на дефанзивния полузащитник мине по план, Левски да се откаже от Хали Тиам, който има договор до края на сезона. 

Хали Тиам ще последва съдбата на Яблонски и Кабрал, ако не подпише нов договор с Левски

Хали Тиам ще последва съдбата на Яблонски и Кабрал, ако не подпише нов договор с Левски

Сенегалецът скоро трябва да реши дали ще подпише нов договор със "сините"