Сдружение "Левски на левскарите" покани всички фенове, които имат желание, да присъстват на срещата с ръководството на "сините" в сряда, 20 декември, от 10:30ч. От Сдружението са категорични, че срещата няма да започне, докато всички присъстващи привърженици и медии не бъдат допуснати до нея.

Ето какво написаха от "Левски на левскарите":

Наско Сираков прие да се срещне с феновете на Левски

Наско Сираков прие да се срещне с феновете на Левски

Мажоритарният собственик обяви дата, място и час

"Скъпи левскари,

В отговор на поканата от страна на ръководството на ПФК Левски за среща с представители на Сдружение "Левски на Левскарите", заявяваме следното:

В нашето предложение за среща ясно заявихме, че държим срещата да бъде отворена за всички левскари, както и за представители на медиите. Темата за състоянието на клуба и бъдещото му развитие е прекалено важна за половин България, така че е редно да има възможност най-голям брой хора да чуят от първа ръка позициите на ръководството и да зададат свободно своите въпроси, а медиите - да отразят срещата на живо.

Ето защо, каним всички желаещи привърженици на клуба и журналисти да заповядат на "Герена" в предложения от мажоритарния собственик ден и час - сряда, 20ти декември, 10:30 часа.

Заявяваме, че срещата няма да започне докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати до нея.

УС на Сдружение "Левски на Левскарите"