Ръководството на Левски благодари на феновете за подкрепата в снощния мач с ФК ЦСКА 1948. Привържениците направиха истински празник по трибуните, а "сините" се представиха на добро ниво, въпреки че не успяха да победят съперника. 

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ ЛЕВСКИ:

"Левски" е силен, когато е единен. Това е не просто лозунг, това е изпитана във времето константа, която е съхранила "синия" клуб. Не успехите, титлите или конкретни единици, а голямата левскарска общност. Тази, която премина през изпитанията на времето и днес продължава да пише история. Продължава завета на създателите и устоява на всяко изпитание.

Този левскарски дух пренесе "Левски" през годините и ще го отнесе във вечността. Това чувство за дълг, чест и пренадлежност към нещо по-голямо от просто футболен клуб. Левскарите за пореден път доказаха каква сила се крие в тяхното единство и непоколебимост. И нито класиране, нито резултат могат да ги разколебаят.

Станимир Стоилов: Ще си изцапам ръцете, но ще вкарам правила в Левски

Станимир Стоилов: Ще си изцапам ръцете, но ще вкарам правила в Левски

"Отборът стигна всякакво дъно"

Нашият клуб все още преминава през един от най-трудните периоди в историята си и въпреки това е по-жив от всякога, благодарение на своите привърженици. Вчера те отново бяха рамо до рамо до играчите в синьо, подкрепяха ги от първата до последната секунда и останаха без глас в името на голямата си любов. "Левски" не спечели на терена, но всички в "синьо" си тръгнаха от "Герена" с чувство на удовлетворение. С ясното усещане, че отбор и публика бият в един ритъм, за да възродят синьото ДНК на победители.

Благодарим на всички "сини" сърца по трибуните!

Единни в делата, с "Левски" в сърцата!