Столичният гранд Левски обмисля раздяла с нидерландеца Стайн Спиерингс, твърди "Тема Спорт".

Той не попада в плановете на Георги Тодоров и от "Герена" ще опитат да продадат офанзивния халф. Спиерингс бе привлечен от "сините" в началото на годината. За него те броиха трансферна сума на Валвайк.

Тодоров изригна: Пълна трагедия! Не виждам как ще се променят нещата и предстоят още по-тежки дни

Тодоров изригна: Пълна трагедия! Не виждам как ще се променят нещата и предстоят още по-тежки дни

"Не мога да виня хората. Не са взимали заплати и т.н."

Стайн пристигна по изричното настояване на Петър Хубчев. Бившият треньор разчиташе твърдо на него, но Георги Тодоров не го прави. Срещу Славия (1:2) в един момент "сините" бяха без халф на игрището, но специалистът така и не пусна Спиерингс - стори го едва в 90-ата минута.

Като причина бе обявено, че той е пропуснал 2 тренировки заради раждането на детенцето му. Халфът обаче не хваща окото на Тодоров и треньорът иска друг тип футболист, който да играе зад нападателя.

Чистката в Левски вече стартира. От клуба вече си тръгнаха четирима чужденци - черногорският национален вратар Милан Миятович, сенегалският дефанзивен халф Хали Тиам, португалският полузащитник Филипе Нашименто и австрийският нападател Дени Алар. За да се намали драстично бюджетът за следващия сезон, на "Герена" ще трябва да има и други, които да се освободят.

Заради Левски се организира нова среща за ТВ правата

Заради Левски се организира нова среща за ТВ правата

Ще се проведе през следващата седмица