Ръководството на Левски трябва да вземе решение относно бъдещето на старши треньора Николай Костов най-късно до вторник. Освен това това е необходимо "сините" да разплетат и въпросите с наследството, което наставникът ще остави в съблекалнята, съобщи "Мач Телеграф". Най-вече с футболистите, които бяха привлечени по негово желание.

Вече стана ясно, че Хоакин Фернандес ще трябва да си събере багажа и да се прибере в Уругвай. Нищо, че има договор със "сините" до лятото на 2025 година. На "Герена" ще се възползват от клауза за мачове и минути, за да се отърват от него.

Евертон Бала ще трябва, както се казва, сам да бие отборите в оставащите 4 мача, за да остане в София. Иначе само напразно ще запълва бройката на играчи с паспорти извън ЕС.

Третият заподозрян е Асими Фадига. От "Герена" са информирали агентите му да се оглеждат и да му търсят нов отбор. Причината е, че той е почти незабележим, ако не броим гола му за 1:1 срещу Айнтрахт. Фадига се провали като халф, а сега Костов му търси място като крило. Но явно и там му е трудно. Единствената добра новина е, че явно има някакво събуждане при него. Фадига успя да се разпише в последните два мача, което е знак, че Левски ще може по-лесно да се отърве от него.

Той дойде в България като свободен агент. В момента е оценяван на 300 000 евро, но трудно някой отбор би дал толкова за него.

Фадига: Голът ми срещу Айнтрахт беше по-красив, но този е много важен

Фадига: Голът ми срещу Айнтрахт беше по-красив, но този е много важен

"Винаги е приятно да отбележиш пред своите фенове"