След трансфера на Георги Миланов, треньорът на Левски Станимир Стоилов ще загуби играч, който можеше да действа на три позиции в халфовата линия.

30-годишният футболист бе ползван най-често като плеймейкър и заставаше малко зад изнесения напред нападател в схемата 4-2-3-1, а имаше моменти, когато запълваше празнините и в средата на терена, където пред защитата действат Андриан Краев и Филип Кръстев.

При отсъствие на един от двамата Миланов заемаше неговата роля и с опита си се справяше отлично и в тази си роля. Той можеше да бъде позициониран и на левия фланг на нападението, където с по-силния си ляв крак доставяше остри центрирания в съперниковото наказателното поле.

Румен Чандъров: Разговаряме с Левски за Асен, има няколко опции за него

Румен Чандъров: Разговаряме с Левски за Асен, има няколко опции за него

Финансовият благодетел на Септември коментира информациите за трансфер на сина си Асен в Левски

При липсата на Георги Миланов Мъри вече е направил плановете си кои играчи да го заместят подобаващо. Ивелин Попов и Илиян Стефанов могат да действат зад гърба на нападателят. През първия полусезон двамата бяха ползвани по-често в ролята на водачи на атаката, но на всички при "сините" е ясно, че силните им страни и предпочитания са да играят в по-задни позиции. Вече бе споменато, че Левски ще привлече Асен Чандъров за заместник на Миланов, а 24-годишният играч на Септември ще трябва да се бори за титулярно място в средата на терена с Филип Кръстев и Андриан Краев, пише "Тема Спорт" в днешния си брой.

Амбицираният Рикардиньо: Да започваме!

Амбицираният Рикардиньо: Да започваме!

Иска да се докаже при втория си престой в Европа