Левски гласи важни промени, които да зарадват феновете. Част от тях са свързани с новия Сектор "А" на "Герена", пише "Тема Спорт".

"Сините" скоро ще имат нов сайт, който ще бъде много по-добър от сегашния и ще предлага много повече на запалянковците. С разработването му се е заел маркетинговият директор Тодор Минев. В момента клубът работи и по други изненади за феновете, включващи допълнителни асксесоари. Скоро в действие ще се появи и талисманът на клуба - лъвче, което все още не е получило името си. В момента тече анкета как да се казва той. За момента най-много гласове събира Лъвски.

Фенското сдружение "Сини сърца" работи усилено по това да отвори музей на Сектор "А". Това трябваше да се случи преди две години. На Общото събрание на клуба, което се проведе през миналата седмица, темата е била повдигната. От "Сини сърца" са съобщили, че са инвестирали крупна сума за завършване на помещението, отделено за експонатите. Очаква се до края на есенния полусезон музеят да бъде пуснат в експлоатация.

Левски работи и по прехвърлянето на съблекалните за футболистите и съдиите, както и фитнеса, в Сектор "А". Не се очаква в обозримо бъдеще обаче да започне строеж на козирка на трибуната.

Левски има нов талисман

Левски има нов талисман

Феновете избират името му