Ръководството на Левски ще преговаря днес и в понеделник с колегите си от Берое, за да си осигури двама от основните футболисти на старозагорци, научи ТОПСПОРТ. Треньорът на Левски Славиша Стоянович държи на първата тренировка на 8 януари с тима подготовка да започнат Мартин Райнов и Иван Бандаловски. 

Двамата имат договори със заралии до края на сезона, но столичани ще се опитат да се разберат с настоящия им клуб и да ги вземат срещу скромна сума. 

Райнов и Бандаловски са сред играчите, които Стоянович държи да има в отбора си през пролетния дял на първенството. Словенският специалист нееднократно е обявил пред своите шефове, че иска на "Герена" да се подсилят с български футболисти, а част от чужденците да бъдат освободени. 

Снимка 391443

Източник: facebook

На "Герена" са много близо до предварително споразумение с халфа, а защитникът вече е дал принципното си съгласие да подпише с 26-кратните шампиони. 

Наставникът на Левски иска в клуба да бъде привлечен и Валери Божинов. Нападателят вече е свободен агент. 

"Сините" имат интерес към защитника на Ботев (Пловдив) Кристиян Димитров, както и към Педро Еуженио, който скъса договора си с турския Алтай и вече е свободен агент. 

През миналата седмица се появиха информации, че столичани са се прицелили в централният бранител на Черно море Илиас Хасани. ТОПСПОРТ разбра, че алжирският национал дори не е бил обсъждан като евентуално ново попълнение. 

Спонсорски договор спасява лиценза на Левски за Европа

Спонсорски договор спасява лиценза на Левски за Европа

"Сините" трябва да платят 2 млн. лева до 28 февруари