Левски е близо до това да се подсили със защитник на АПОЕЛ (Никозия). "Сините" искат 21-годишния Христос Сиелис.  В момента той води преговори с отбора от Никозия, за да разтрогне договора си и да дойде на "Герена" като свободен агент. 

Централният бранител има да получава заплати и ще използва това, за да скъса с кипърския гранд. Според медиите на Острова на Афродита Сиелис се е разбрал с Левски да получава сегашната си заплата - 75 000 евро на година. Бранителят ще подпише за 2 години. 

Левски има спешна нужда от нови в центъра на отбраната. Единственият с договор футболист на тази позиция е Георги Александров. В контролите негов партньор беше Симеон Славчев. 

Сиелис е роден в Пафос, но още от дете е привлечен в школата на Арсенал. През 2017 година се мести при юношите на Гримзби, а след това в Шрюзбъри. Пратен е под наем в Хелисоуън Таун, а през 2019 година се завръща в родината си и става част от АПОЕЛ, където е предимно резерва. В кариерата си има общо 35 мача, в които е отбелязал 1 гол.

Минал е обаче през всички видове формации на националните отбори на Кипър, а при мъжете има 3 двубоя - два в Лигата на нациите и дебют в контрола срещу Чехия.

Левски победи Етър с 2:0 в контрола

Ранни голове донесоха успех на Левски в генералната репетиция за efbet Лига

"Сините" надвиха с 2:0 Етър