Легендата на Левски - Емил Спасов коментира представянето на тима в неделния сблъсък срещу Етър. Ето какво каза той пред колегите от "Гонг":

"Футболистите на Левски показаха желание и старание срещу Етър, което е похвално, но само това не стига. Не ми хареса играта в защита, много грешки се направиха, а попадението на Етър е показателно за думите ми. Такъв гол рядко може да бъде видян и в детските мачове. Всички в отбрана сгрешиха, а за капак спряха да играят, мислейки си, че топката е излязла в аут. Недопустимо е това да го правят професионални футболисти, независимо дали играят първи или 50-ти мач със "синия" екип.

Ради Цонев: Дано сглобим добър отбор

Ради Цонев: Дано сглобим добър отбор, а с него да дойдат и добрите резултати

"Много съм щастлив от завръщането си в Левски"

Но има и обяснение за този хаос в защитата, която е напълно нова в сравнение с миналия сезон. Почти във всеки мач от началото на първенството се правят промени - французинът Тома Даске и Матео Стаматов тъкмо се адаптираха и се контузиха. Орлин Старокин започна отляво, после заигра в средата на терена, а срещу Етър пак трябваше да се върне в отбрана. Младият Алекс Петков, който дебютира в събота, остави в мен противоречиви впечатления - снажен, играе добре с глава, но в същото време на два пъти беше надбяган от играчи на гостите. Има пропуски и в изнасянето на топката, но това може да се подобри.

Валери Божинов: Не съм тук за пари, а за да бъда обединител в Левски

Валери Божинов: Не съм тук за пари, а за да бъда обединител в Левски

"Ще помагам, когато треньорите разчитат на мен"

Срещу Етър най-много ми хареса Боби Цонев, не само заради победния гол. Допаднаха ми неговата борбеност и перфектните пасове. Радвам се, че в отбора беше взет и брат му Радослав, който също е много добър футболист. Познавам ги от деца и смея да твърдя, че ако бяха налагани в мъжкия тим преди 5-6 години, щяха да се развият много повече".

Левски се похвали с осем национали до 16 и 17 години

Левски се похвали с осем национали до 16 и 17 години

Вижте имената им